HAPPY BROTHER är en kreativ byrå med kund- och resultatfokus
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vilka är

vi.

Vi är två bröder som skapat en byrå. Vi har en bred erfarenhet inom bl.a. digital marknadsföring, försäljning, e-handel, sökmotoroptimering, sociala medier och webbproduktion. Till vår hjälp har vi människor som vi handplockat att arbeta med. Kollegor som adderar kunskap inom bl.a. e-commerce och grafisk design men framförallt personligheter som kompletterar oss. Tillsammans är vi HAPPY BROTHER.

Varför.

Vi kommer från en tanke att arbeta med det vi tycker är kul och att få göra något tillsammans. Att ta tillvara på vår gemensamma erfarenhet skapa goda resultat för både oss och våra kunder. Samtidigt som vi vill ta tillvara på glädjen i relationer mellan människor. Allt är inte bättre digitalt.

Vad står vi för.

Vi tror stenhårt på att det bästa sättet att samarbeta är kommunikation, engagemang och att aldrig ge löften man inte kan hålla. Buzzwords och fräcka branschförkortningar är något andra gärna får hålla på med, vi gillar att prata utmaningar, mål och resultat. Det är också viktigt att inte fastna i det strategiska. Den perfekta planen finns tyvärr inte och allt blir snabbt inaktuellt idag. Om man inte vågar testa så riskerar man att bli omsprungen.

250

Cups Of Coffee

24

Cups Of Coffee

135

Cups Of Coffee

18

Cups Of Coffee

Genom att låta oss komplettera din marknadsavdelning frigör du din tid och kan fokusera på det Du kan bäst. Allt anpassas efter era förutsättningar och behov. Du kan få hjälp med hela marknadssidan, stöttning i mindre projekt eller insats i enskild kanal.