Våra tjänster

Vad vi faktiskt kan erbjuda
din digitala framgång.

HEMSIDA

Hemsidan är navet i din marknadsföring. Den ska vara välstrukturerad och lättnavigerad men också informativ och innehållsrik. Den skall besvara frågor och spegla ditt företags anda, vision och mål. Av alla dina säljare är hemsidan den som möter flest prospekts. Vi tar fram lösningar som passar dig och din profil.

SOCIALA MEDIER

Sociala medier är idag en naturlig del av vår vardag och bör därför vara en naturlig kanal för företags eller organisationers marknadskommunikation. Då det är en utmaning så hjälper vi dig med allt från strategi, kreativa idéer, koncept, optimering till närvaro, analys och influencers (ambassadörer) i sociala medier.

SEO

Eftersom över 90% av alla sökningar på nätet görs via sökmotorn Google. Med ca 50 miljoner ”googlingar” i Sverige varje dag så är det en självklarhet att synas online och att vara närvarande där kunden letar efter dig. Genom att arbeta transparent och strukturerat levererar vi ett resultat. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just er!

E-HANDEL

Ska ni ge er in på e-handelsmarknaden och vill att allt ska bli rätt från början? Vill ni utveckla er e-handel och nå ut till marknaden? Då har ni kommit rätt. Vi kan e-commerce, webbshop, webbutik, e-handel. Kärt barn har många namn. Vi erbjuder dig att nyttja vår kompetens för att driva och utveckla din e-handelskanal.