Digital kampanj | Happy Brother
21950
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21950,page-child,parent-pageid-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Digital kampanj

Vill du nå ut med ett nytt varumärke? Vill du dra trafik inför ett event? Att driva trafik på internet är en stor utmaning. Konkurrensen för nya tjänster och produkter är oerhört hög. Bruset på internet är högt och det krävs något extra för att slå igenom. Vi skapar kreativa digitala kampanjer i syfte att driva trafik, effektivt nå ut med budskap, förstärka varumärken eller erbjuda ett mervärde till era målgrupper. Allt för att konvertera dem till kund.

 

Vi hjälper dig med förstudie, att ta fram ett kreativt, spännande koncept samt att sätta en konkret målbild för vad den digitala kampanjen ska uppnå över tid. Oavsett om det handlar om video, bannerannonsering, sociala medier, eller kampanjsidor med konvertering. En grundmålsättning är alltid att få spridning, lika viktigt är en plan för att fånga upp besökaren. Vi kan hjälpa er!

Buzzwords och fräcka branschförkortningar är något andra gärna får hålla på med, vi gillar att prata utmaningar, mål och resultat. Vi besitter också en övertygelse om att det är viktigt att inte fastna i det strategiska. Den perfekta planen finns tyvärr inte och allt blir snabbt inaktuellt idag. Om man inte vågar testa så riskerar man att bli omsprungen.

Vi tror stenhårt på att det bästa sättet att samarbeta är kommunikation, engagemang och att aldrig ge löften man inte kan hålla. Vi strävar också efter en transparens, kundrelationer där gränsen mellan oss som leverantör och dig som kund nästan suddas ut. Det är den typen av samarbeten vi själva önskar och vi hoppas att du också vill jobba på det sättet.