Mobilanpassad hemsida - navet i din marknadsföring | Happy Brother
21662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21662,page-child,parent-pageid-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mobilanpassad hemsida

Ska du lansera en ny hemsida? Behöver du uppdatera er befintliga webbplats? Då har du kommit rätt. Hemsidan är ofta navet i din marknadsföring. Alla som har en webbplats bör som ett första steg se till att man har en design som lämpar sig för alla typer av besökare. Responsiv design innebär att webbplatsen anpassar sig efter vilken typ av skärm den visas på. Det kan till exempel handla om att se till att knappar och länkar är tillräckligt stora, så att de blir lätta att trycka på i exempelvis en smartphone eller en surfplatta. Detta är dessutom något som Google värderar högt och premierar sedan ett par år tillbaka.

 

Vi hjälper dig att ta fram en strategi, design, samt utvecklar er webbplats i WordPress eller Drupal. Önskar ni även hjälp med SEO, innehåll, market automation och kampanjer för er webb så hjälper vi givetvis till med detta också.

Skapa ny hemsida?

01.

För att få människor att engagera sig så måste vi börja med att lyssna av marknaden och din målgrupp. Därefter sätter vi en plan.

02.

Vi producerar innehåll och utvecklar koncept och kampanjer som engagerar din målgrupp oavsett vilken plattform de finns på.

03.

Vi ger ditt varumärke en social närvaro som engagerar och bygger en lojal publik genom dialog. Sen kommer konverteringen.

04.

Eftersom vi lever i en digital värld så kan vi samla data. All data är viktig oavsett om vi ska analysera din kund, din bransch eller din verksamhet.

Kontakta oss