Modern hemsida

Lär känna oss genom sociala medier: FACEBOOK // INSTAGRAM

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Ska du lansera en ny hemsida? Behöver du uppdatera er befintliga webbplats? Då har du kommit rätt. Hemsidan är ofta navet i din marknadsföring. Alla som har en webbplats bör som ett första steg se till att man har en design som lämpar sig för målgruppen. Responsiv design innebär att webbplatsen anpassar sig efter vilken typ av skärm den visas på. Det kan till exempel handla om att se till att knappar och länkar är tillräckligt stora, så att de blir lätta att trycka på i exempelvis en smartphone eller en surfplatta. Detta är dessutom något som Google värderar högt och premierar sedan ett par år tillbaka.

Vi hjälper dig att ta fram en strategi och design, samt utvecklar er webbplats i WordPress eller Drupal. Önskar ni även hjälp med SEO, innehåll, market automation och kampanjer för er webb så hjälper vi givetvis till med detta också.

VAD FÅR MAN AV OSS?

När du arbetar med digital strategi så syftar arbetet mycket till att identifiera de möjligheter som finns för dig att marknadsföra digitalt. Vi börjar med en analys av nuläge och syftet med det digitala. Skapa effektmål i relation till verksamhetsmålen.

Digital strategi handlar i nästa steg om att ta reda på vilka målgrupper du har. Att analysera den data vi har och ta reda på så mycket vi kan så att vi kan klä vår målgrupp. Omvärlden är också en viktig del att ta med, hur ser branschen ut? Vem är er närmsta konkurrent?

När vi vet varför och vem så måste vi ta reda på hur. Hur vill målgruppen ha sin kommunikation, vad söker de och hur vi möter dem på rätt sätt. Slutligen tar vi reda på vem som gör vad i vilken kanal – och när.

Vill du ha en ny hemsida så vet du vart vi finns!