Hur man når framgång i Sociala Medier | Happy Brother
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,page-child,parent-pageid-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sociala medier

Sociala medier är idag en naturlig del av vår vardag och bör därför vara en naturlig kanal för företags eller organisationers marknadskommunikation. Då det är en utmaning så sträcker sig många gånger ”aktiviteten” i sociala medier till den obligatoriska facebook- sidan som ses som en förlängd arm till den egna webbplatsen.

 

Vi ser ofta att man stänger ner kommentarsfunktionerna, publicerar sina kontaktuppgifter och lägger i bästa fall ut ett par nyheter om året. Man saknar en strategi och ibland kunskap i det egna huset för att skapa något kontinuerligt och relevant. Ett engagerande innehåll. Eftersom Sociala medier idag är en given kommunikationskanal för alla företag oavsett storlek eller bransch så finns vi.

 

Vi hjälper dig med allt från strategi, kreativa idéer, koncept, optimering till närvaro, analys och influencers (ambassadörer) i sociala medier.

Marknadsföring i sociala medier?

01.

För att få människor att engagera sig så måste vi börja med att lyssna av marknaden och din målgrupp. Därefter sätter vi en plan.

02.

Vi producerar innehåll och utvecklar koncept och kampanjer som engagerar din målgrupp oavsett vilken plattform de finns på.

03.

Vi ger ditt varumärke en social närvaro som engagerar och bygger en lojal publik genom dialog. Sen kommer konverteringen.

04.

Eftersom vi lever i en digital värld så kan vi samla data. All data är viktig oavsett om vi ska analysera din kund, din bransch eller din verksamhet.

Vill du prata digitala strategier, diskutera ert nästa steg i den digitala världen, uppdatera er hemsida eller du kanske är sugen på lite gött snack över en kopp kaffe?