Sociala medier

Lär känna oss genom sociala medier: FACEBOOK // INSTAGRAM

”För att få människor att engagera sig så måste vi börja med att lyssna av marknaden och målgruppen. Därefter sätter vi en plan och jobbar långsiktigt.”

VARFÖR VARA AKTIV?

Sociala medier är idag en naturlig del av vår vardag och bör därför vara en naturlig kanal för företags eller organisationers marknadskommunikation. Då det är en utmaning så sträcker sig många gånger ”aktiviteter” i till den obligatoriska facebook- sidan som ses som en förlängd arm till den egna webbplatsen.

Vi ser ofta att man stänger ner kommentarsfunktionerna, publicerar sina kontaktuppgifter och lägger i bästa fall ut ett par nyheter om året. Man saknar en strategi och ibland kunskap i det egna huset för att skapa något kontinuerligt och relevant. Ett engagerande innehåll som kan driva trafik och skapa konvertering.

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

Vi producerar innehåll och utvecklar koncept och kampanjer som engagerar din målgrupp oavsett vilken plattform de finns på.

Vi ger ditt varumärke en social närvaro som engagerar och bygger en lojal publik genom dialog. Vi kan hjälpa dig att driva trafik och öka konverteringen.

Eftersom vi lever i en digital värld så kan vi samla data. All data är viktig oavsett om vi ska analysera din kund, din bransch eller din verksamhet.

Redo att sätta igång ditt arbete med sociala medier?