Back to the top
X

Om oss

Now this is a story
all about how…

Vi är en kreativ och skapande byrå som hjälper ditt varumärke att nå ut till rätt människor genom en stark digital identitet, kraftfullt innehåll och rätt val av kanaler.

Ett gott gäng

Två bröder som far längs kusten, från Helsingborg till Göteborg. Vi besitter kunskap och erfarenhet från strategi, digital kommunikation, försäljning, sökmotoroptimering, sociala medier och webbproduktion. Vi hänger med kommunikatörer, designerns, e-commerce managers, skribenter och fotografer. Tillsammans är vi en go byrå som hjälper dig att nå dina ambitioner.

Följer hjärtat

Happy Brother har sitt ursprung i tanken om att följa hjärtat och sysselsätta sig med något som får alla involverade parter att må bra. Med passion och glädje för kommunikation kommer ribban höjas. På köpet får vi nöjda kunder och både analog- & digital närvaro i livet.

Schyssta puckar

Vi är en liten byrå med ambition att alltid gå i dina skor, det tycker vi är schysst. Vi drivs av passion, glädje och transparens. Vår vision är att skapa den byrå som vi själva saknar – en byrå som alltid vill lära känna dina drömmar och mål helhjärtat, för att ta reda på vad just du vill. Oavsett om du vill utveckla din digitala kommunikation eller förverkliga nya tankar & idéer, står vi redo att hjälpa dig med ditt nästa digitala äventyr.

Är du redo att förändra din digitala värld?

Vi ser till att dina ambitioner når ut i bruset.

Göteborg. Nordhemsgatan 19, 413 28
Helsingborg. Brommagatan 23, 254 38
+ 46 732 63 02 00