Våra tjänster

Hemsida

Hemsidan är navet i din marknadsföring. Den ska vara välstrukturerad och lättnavigerad men också informativ och innehållsrik. Den skall besvara frågor och spegla ditt företags anda, vision och mål. Av alla dina säljare är hemsidan den som möter flest prospekts. Vi tar fram lösningar som passar dig och din profil.

Sociala medier

Sociala medier är idag en naturlig del av vår vardag och bör därför vara en naturlig kanal för företags eller organisationers marknadskommunikation. Då det är en utmaning så hjälper vi dig med allt från strategi, kreativa idéer, koncept, optimering till närvaro, analys och influencers (ambassadörer) i sociala medier.

Content

Du som företagare eller organisation är idag tvungen att anpassa dig till vad målgruppen är ute efter, då de själva styr var och när de hämtar sin information. Här kommer innehållsmarknadsföringen in som ett kraftfullt och nödvändigt verktyg. Vi hjälper dig att skapa innehåll samt publicera på bästa sätt utifrån varje situation. Engagera och konvertera för att skapa effekt och resultat.

Digital strategi

För att lyckas på en digital marknad är det två grundläggande saker vi efterfrågar; förståelse för målgruppen och ett tydligt mål. Det finns ingen mall som passar alla företag och organisationer i världen men vi arbetar med att identifiera era specifika mål och sedan matcha detta med hur er målgrupp, er bransch och era förutsättningar ser ut.

Kampanjer

Vill du nå ut med ett nytt varumärke? Vill du dra trafik inför ett event? Att driva trafik på internet är en stor utmaning. Konkurrensen för nya tjänster och produkter är oerhört hög. Bruset på internet är högt och det krävs något extra för att slå igenom. Vi skapar kreativa digitala kampanjer i syfte att nå ut, driva trafik och konvertera besökaren.

Pressrelease

Ett digitalt nyhetsrum är ett effektivt och väl beprövat sätt för både företag och organisationer att upprätthålla en bra kommunikation med såväl opinionsbildare som marknaden i övrigt. Vi kan hjälpa dig med allt från det strategiska till innehållsproduktion, distributionslistor, publicering och uppföljning.

Seo

Eftersom över 90% av alla sökningar på nätet görs via sökmotorn Google. Med ca 50 miljoner ”googlingar” i Sverige varje dag så är det en självklarhet att synas online och att vara närvarande där kunden letar efter dig. Genom att arbeta transparent och strukturerat levererar vi ett resultat. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just er!

E-handel

Ska ni ge er in på e-handelsmarknaden och vill att allt ska bli rätt från början? Vill ni utveckla er e-handel och nå ut till marknaden? Då har ni kommit rätt. Vi kan e-commerce, webbshop, webbutik, e-handel. Kärt barn har många namn. Vi erbjuder dig att nyttja vår kompetens för att driva och utveckla din e-handelskanal.

Hör av dig så snackar vi digitalt!