Back to the top
X

Branding

Branding

Lär känna oss genom sociala medier: FACEBOOK // INSTAGRAM

Behöver din digitala identitet ett lyft?

01. Strategi

När du arbetar med digital strategi så syftar arbetet mycket till att identifiera de möjligheter som finns för dig att marknadsföra digitalt. Vi börjar med en analys av nuläge och syftet med det digitala. Skapa effektmål i relation till verksamhetsmålen.

02. Design

Digital strategi handlar i nästa steg om att ta reda på vilka målgrupper du har. Att analysera den data vi har och ta reda på så mycket vi kan så att vi kan klä vår målgrupp. Omvärlden är också en viktig del att ta med, hur ser branschen ut? Vem är er närmsta konkurrent?

03. Innehåll

När vi vet varför och vem så måste vi ta reda på hur. Hur vill målgruppen ha sin kommunikation, vad söker de och hur vi möter dem på rätt sätt. Slutligen tar vi reda på vem som gör vad i vilken kanal – och när.

04. Analys

När du lanserat hemsidan kan du börja analysera datan som kommer in. Du kan få svar på vad dina besökare gillar, var du eventuellt tappar besökare och hur du ska fånga upp dem igen.

Du står inför den spännande resan att etablera eller förändra ett varumärke på marknaden. Du vill berätta något för mottagaren och behöver kanske hjälp med att hitta rätt tonalitet. Logotype, typsnitt, språk, kultur och design. Minsta lilla detalj kan spela en avgörande roll. Man kan kortfattat säga att vi hjälper dig att kommunicera ditt varumärke med egenskaper som attraherar din målgrupp.

Vi kan hjälpa dig med din branding!

Första steget till en skönare digital värld.

Göteborg. Nordhemsgatan 19, 413 28
Helsingborg. Brommagatan 23, 254 38
+ 46 732 63 02 00