Back to the top
X

Digital annonsering

Digital annonsering

Lär känna oss genom sociala medier: FACEBOOK // INSTAGRAM

Så skapar du digital annonsering och får fler kunder.

01. Strategi

Vilket syfte har din nya hemsida? I första steget ska du ta reda på vem hemsidan riktar sig till och hur beteendet ser ut för din målgrupp. Det är också här du börjar skissa upp hur hemsidan ska se.

02. Design

Välj rätt plattform. Vi gillar WordPress men det finns flera alternativ. I detta steg ska du designa en hemsida som tilltalar din målgrupp och sen måla den med ditt skräddarsydda innehåll. Det är viktigt att du har en hemsida som är mobilanpassad och fungerar i flera webbläsare.

03. Innehåll

Har du rätt innehåll på din hemsida? Här skapar du sökmotoroptimerade webbtexter som google älskar. Du bör ha tydliga call-to-action för att besökaren skall agera när hen väl hittat dig. Marketing automation- flöde skapar värde för din besökare som får önskad information i rätt skede.

04. Analys

När du lanserat hemsidan kan du börja analysera datan som kommer in. Du kan få svar på vad dina besökare gillar, var du eventuellt tappar besökare och hur du ska fånga upp dem igen.

Det är inte reklam eller annons du stör dig på utan snarare när budskapet inte är relevant? Nyckeln till att lyckas med digital annonsering är att rikta den mot rätt målgrupp och en av de största fördelarna som kommer med just digitala annonser är att man kan styra med precision. Vi hjälper dig gärna med uppstart, sökordsanalys, kampanjstruktur, annonser, löpande optimering, KPI:er, tester, budnivåer, landningssidor, rapporter och allt annat som Ads på Google, Facebook och Instagram kräver.

Vill du ha fler kunder?

Första steget till en skönare digital värld.

[vc_btn title=”Kontaka oss” style=”flat” shape=”square” size=”xlg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fhappybrother.se%2Fkontakt%2F|||”]

Göteborg. Nordhemsgatan 19, 413 28
Helsingborg. Brommagatan 23, 254 38
+ 46 732 63 02 00