Back to the top
X

Ny hemsida

Ny hemsida

Vad ska du tänka på när du skapar en ny hemsida?

01. Strategi

Vilket syfte har din nya hemsida? I första steget ska du ta reda på vem hemsidan riktar sig till och hur beteendet ser ut för din målgrupp. Det är också här du börjar skissa upp hur hemsidan ska se.

02. Design

Välj rätt plattform. Vi gillar WordPress men det finns flera alternativ. I detta steg ska du designa en hemsida som tilltalar din målgrupp och sen måla den med ditt skräddarsydda innehåll. Det är viktigt att du har en hemsida som är mobilanpassad och fungerar i flera webbläsare.

03. Innehåll

Har du rätt innehåll på din hemsida? Här skapar du sökmotoroptimerade webbtexter som google älskar. Du bör ha tydliga call-to-action för att besökaren skall agera när hen väl hittat dig. Marketing automation- flöde skapar värde för din besökare som får önskad information i rätt skede.

04. Analys

När du lanserat hemsidan kan du börja analysera datan som kommer in. Du kan få svar på vad dina besökare gillar, var du eventuellt tappar besökare och hur du ska fånga upp dem igen.

Ska du ta fram en ny hemsida eller behöver du uppdatera din befintliga? Hemsidan är ofta navet i din marknadsföring. Alla som har en hemsida bör som första steg se till att den har en design som lämpar sig för målgruppen. Responsiv innebär att webbplatsen anpassar sig efter vilken typ av skärm den visas på. Det kan till exempel handla om att se till att knappar och länkar är tillräckligt stora, så att de blir lätta att trycka på i en telefon eller surfplatta. Detta och mycket mycket mer är något som Google värderar, här gäller det att hänga med.

Vi hjälper dig gärna att ta fram en strategi och design, för att sedan designa din nya hemsida i WordPress eller Drupal. Önskar du hjälp med SEOinnehåll, marketing automation och kampanjer för din hemsida så hjälper vi gärna till med det också.

Den ska vara välstrukturerad och lättnavigerad men också informativ och innehållsrik. Den skall besvara frågor, guida besökaren längs köpresan för att slutligen konvertera till kund. Samtidigt skall din hemsida spegla ditt företags anda, vision och mål. Du har förstått att av alla dina säljare är hemsidan den som möter flest potentiella kunder och nu vill du ha en hemsida som passar dig och din profil.

Vill du ha pris på en ny hemsida?

Göteborg.
Helsingborg.
+46 76 001 65 15