Back to the top
X

Sociala medier

Sociala medier

“För att få människor att engagera sig så måste du börja med att lyssna av målgruppen. Därefter sätter du en plan och jobbar långsiktigt.”

01. Strategi

Vilket syfte har din nya hemsida? I första steget ska du ta reda på vem hemsidan riktar sig till och hur beteendet ser ut för din målgrupp. Det är också här du börjar skissa upp hur hemsidan ska se.

02. Design

Vi ger ditt varumärke en social närvaro som engagerar och bygger en lojal publik genom dialog. Vi kan hjälpa dig att driva trafik och öka konverteringen.

03. Innehåll

Vi producerar innehåll och utvecklar koncept och kampanjer som engagerar din målgrupp oavsett vilken plattform de finns på.

04. Analys

Eftersom vi lever i en digital värld så kan vi samla data. All data är viktig oavsett om vi ska analysera din kund, din bransch eller din verksamhet.

Sociala medier är idag en naturlig del av din vardag och bör därför vara en naturlig kanal för ditt företags eller organisations marknadskommunikation. Då det är en utmaning så stannar det många gånger vid den obligatoriska facebook-sidan. Vi ser att många stänger ner kommentarsfunktionerna, publicerar knapphändiga kontaktuppgifter och lägger ut ett par sporadiska nyheter om året. Det saknas helt enkelt en strategi och kunskap i det egna huset för att skapa ett engagerande innehåll som möter målgruppen, driver trafik, skapar lojalitet och konvertering.

Vill du ha hjälp att sticka ut i sociala medier?

Göteborg. Nordhemsgatan 19, 413 28
Helsingborg. Brommagatan 23, 254 38
+ 46 732 63 02 00